Geachte heer, geachte mevrouw,  

Allereerst hopen we dat het goed met u gaat.

We herinneren je eraan dat onze prioriteit uw veiligheid en tevredenheid blijft. We blijven ons best doen om u de beste behandeling te geven. We zullen de consultatie van de dermatologiepraktijk onder een aantal voorwaarden opnieuw starten om de veiligheid van iedereen te garanderen.

Om dit te doen vragen wij u vriendelijk om de volgende maatregelen in acht te nemen:

1. Kom op tijd naar uw afspraak, d.w.z. niet meer dan 5 minuten voor of na het tijdstip van de consultatie. We hebben de afspraken aangepast om het aantal patiënten in de wachtkamer te beperken.

2. Kom alleen naar uw afspraak; met uitzondering van bijzondere gevallen zoals kinderen of ouderen, die door één persoon mogen worden begeleid.

3. Kom niet naar het kabinet en neem contact op met ons als u vanaf het moment van het maken van de afspraak COVID-19-gerelateerde symptomen (bijv. Hoest, koorts) heeft ontwikkeld. Bij aankomst nemen onze assistenten uw temperatuur op. Als uw temperatuur hoger is dan 37,3 ° C, zullen zij u vragen om contact op te nemen met uw arts.

4. Gebruik de hydro-alcoholische gel bij de ingang om uw handen te desinfecteren voordat u de kliniek binnenkomt.

5. Draag reeds uw mondmasker wanneer u naar uw afspraak komt.

6. Gebruik de dermatologische wachtkamer, die is  gescheiden van de wachtkamer voor de patiënten van de tandartsen. Dit helpt het sociale contact binnen de kliniek te minimaliseren.

7. Betaal indien mogelijk elektronisch.


We rekenen op uw begrip en medewerking en we verheugen ons op uw komst.

Hartelijk dank voor uw medewerking en zorg goed voor uzelf en uw dierbaren.

Met vriendelijke groeten ,  


Dr J.D. van der Endt, dermatoloog

Louizalaan120

1050 Brussel

+32 2 649 04 93

info@brusselsdermatology.be

www.brusselsdermatology.be